Luxe Famillie goochelshow

De luxe goochelshow is de perfecte goochelshow voor bijvoorbeeld uw evenement of vakantiepark, maar zeker ook geschikt voor andere gelegenheden.

De show is aangekleed met licht, geluid, decor en special effects. showtijd +/- 60 min

Basis goochelshow

De basis goochelshow is de perfecte goochelshow voor uw kinderfeestje en/of speciale gebeurtenis. De show duurt +/- 60 min en daarbij verzorg ik voor alle kindjes een mooie ballon figuur. 

Rondlopende goochelaar

Een goochelaar langs de tafels die bij elke tafel/ groepje gasten een kort goochelshowtje presenteert. Dit zodat u en uw gasten vol verbazing een magische belevenis beleven.

Illusionist

Wilt u iets extra magisch?  Wie weet is de magische illusie show wat voor u! Een show vol spectaculaire illusies en andere trucks zoals gedachten lezen. Inclusief muziek en special effecten!


Sinterklaas show

De sint zomaar laten aankomen? Dat kan natuurlijk niet! Met deze magiche show staat de sint gelijk in een groot feest. Waar natuurlijk van alles mis gaat. Maar alles moet natuurlijk worden opgelost voor de sint komt!

goochelpiet

Elk jaar komt hij met sinterklaas mee de enige echt goochel piet! Ohjee de pepernoten zijn op.. wat nu??? gelukkig weet goochelpiet altijd de magische oplossing en krijgt hij het voor elkaar om iedereen te verbazen. uiteraard is hij in te zetten voor allerlei soorten shows zoals een sinterklaas voorprogramma of wie weet neemt hij zijn illusies wel mee en tovert hij bijvoorbeeld hoofdpiet tevoorschijn.

Goochel workshop

Wilt u iets unieks kunnen wat maar weinig mensen kunnen?  Bij de goochel workshop leren wij jou de basis van het vak. Hoe leid je iemand op de juiste manier af. Maar ook zeker de echte goochel trucks.

Goochelshow op maat

Nog niet helemaal gevonden wat u zoekt? Ook dan kunnen wij u helpen door een goochelshow geheel voor u op maat te maken. Denk bijvoorbeeld aan een gethematiseerde show of een spectaculaire opening voor u bedrijf. Wij durven de uitdaging aan u ook?