Het leukste entertainment voor de feestdagen!


Sinterklaas

Daghoor, bent u nog opzoek naar de echte sinterklaas. Dan bent u zeker bij ons aan het goede adres. Met trots mogen wij zeggen dat wij het management regelen voor deze kindervriend. Zowel voor scholen, verenigingen of bedrijven maar ook een klein huisbezoek is bij ons mogelijk! Wat kunnen wij voor u betekenen?

Piet(en)

Ook dit jaar laten de pieten sinterklaas niet in de steek. Magic Raymen Entertainment regelt buiten het management van sinterklaas ook die van de pieten! Deze pieten weten hoe ze de boel op stelten moeten zetten. En natuurlijk een echt feestje kunnen bouwen. Wij beschikken over allerlei verschillende pieten maar ook een hoofdpiet of zelfs een goochelpiet. Ook kunt u bij ons de kledij huren.

Paashaas

Bent u nog opzoek naar de echte paashaas? Dan bent u zeker bij ons aan het goede adres. Met trots mogen wij zeggen dat wij het management regelen voor deze knuffelvriend. Zowel voor scholen, verenigingen of bedrijven maar ook een klein huisbezoek is bij ons mogelijk! Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kerstman

HoHoHo, bent u nog opzoek naar de echte kerstman. Dan bent u zeker bij ons aan het goede adres. Met trots mogen wij zeggen dat wij het management regelen voor deze kindervriend. Zowel voor scholen, verenigingen of bedrijven maar ook een klein huisbezoek is bij ons mogelijk! Wat kunnen wij voor u betekenen?