Mobiele Kartbaan voor Kinderen

Welkom bij Magic Raymen Entertainment! Wij zijn verheugd om onze nieuwste toevoeging aan ons entertainmentaanbod te introduceren: onze mobiele kartbaan speciaal voor kinderen.

Bij Magic Raymen Entertainment geloven wij dat plezier en opwinding essentieel is voor kinderen. Wij hebben deze geweldige kartbaan. Onze kartbaan is speciaal ontworpen om kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden.

Onze mobiele kartbaan is perfect voor kinderfeestjes, evenementen, vakantieparken en andere speciale gelegenheden. Met onze professionele en ervaren medewerkers zorgen wij voor een veilige en leuke race-ervaring voor alle kinderen.

Met onze mobiele kartbaan weet u zeker dat de kinderen zich vermaken bij u op het evenement. Wij leveren de kartbaan op elke gewenste locatie, zolang er maar een vlakke ondergrond is. 

Doordat wij met 3 elektrische karts werken is het veilig en uiteraard milieu bewust. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om bij u binnen te karten!


Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de kartbaan te combineren met andere entertainment opties, zoals onze goochelaar/illusionist, lasergame, ballonnenartiest, bingo en nog veel meer. Zo kunnen wij een complete en onvergetelijke ervaring bieden voor zowel kinderen als ouders!


Veelgestelde Vragen

Hoeveel ruimte is er nodig voor de kartbaan?

Onze mobile kartbaan heeft ongeveer 10x15 meter ruimte nodig om opgezet te worden.

Wat is de leeftijdsgroep voor de kartbaan?

Onze kartbaan is ongeveer geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Wat regelt Magic Raymen Entertainment en wat moeten wij zelf verzorgen?

wie regelt wat?

magic Raymen Entertainment:

  • opgeleid personeel die de activiteit verzorgen
  • de kartbaan die doormiddel van een blower word opgeblazen
  • 3 elektrische karts (voor kinderen)
  • vervoer van het het materiaal naar de locatie
  • haspel (50 m) indien nodig

 

wat moet u zelf regelen?

  • 1 stroompunt op een vrije groep
  • geschikte locatie
  • promotie indien nodig

Waar moet de locatie aan voldoen?

De kartbaan dient op een harde ondergrond geplaatst te worden. Dit kan zowel op steen/beton, gras, of asfalt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan de ondergrond. Zand is voor ons helaas niet mogelijk!


Boek Nu Onze Mobile Kartbaan voor een Onvergetelijk Evenement!

Neem vandaag nog contact met ons op om deze geweldige toevoeging aan uw evenement te reserveren. Geef de kinderen een ervaring die ze nooit zullen vergeten!