laser game

De big fun laser game toert door het land. De grootste mobiele lasergame installatie van Nederland. Deze laat op elk dorp of stad een onvergetelijke indruk en ervaring achter op de spelers! 

Het spel speelt zich af in de 150 m2 grote laserarena van Magic Raymen Entertainment. Een gigantisch, futuristisch ruimteschip van 10 x 15 meter en 2,5 meter hoog. de arena telt 12 compartimenten waarin 12 individuelen elkaar belagen. Iedere speler draagt een elektronisch sensorvest dat de treffers registreert. 

De speler is bewapend met een computergestuurd laserwapen met een display die de scoren tijdens het spel zichtbaar maakt.  Bovendien zit in het wapen een luidspreker die de speler van allerlei informatie voorziet en de treffers hoorbaar weergeeft. 

Zo vaak mogelijk moet de tegenstander worden geraakt door met de rode laser straal het verlichte elektronische sensorvest van de tegenstanders te raken. 

De spectaculaire geluidseffecten, rookmachines, lichten en laserstralen maken de opwinding in het doolhof compleet. Overal loert gevaar! is het een gevaarlijke tegenstander of ....

De laser arena is uiteraard volkomen ongevaarlijk. De laserstralen zijn niet gevaarlijk en het laser doolhof is onbrandbaar. 

De lasergame is in te huren op de door u gekozen locatie. Het grote voordeel daarbij is dat er door meerdere personen tegelijkertijd gespeeld kan worden. Een sensationele ervaring voor jong en oud.  Succes is gegarandeerd!

Indien de ruimte het toe laat word het laserdoolhof verhoogd tot 6 meter voor de ultieme reclame doeleinden. Door deze attractie binnen of buiten te plaatsen.

Techniche informatie

Aantal speler tegelijkertijd                maximaal 12 spelers

Vloeroppervlakte/ speelruimte       150 m2

Breedte voorkant                                  10 meter

Lengte zijkant                                          15 meter

Hoogte zonder opbouw                     2,5 meter

Hoogte met opbouw                           6 meter

Stroomvoorziening                           220 volt in 2 verschillende groepen

 

De lasergame-arena is voorzien van eigen opgeleid personeel en dient op een vlakke ondergrond te staan en kan zowel binnen als buiten worden geplaatst.

 

bekijk hier de promo video


De laser game set los huren?

Wilt u de lasergame set los huren zonder arena? Ook dat is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!