Verhuur van onze unieke skytubes:

Henk en/of Kees

Henk en Kees zijn de bijnamen voor onze opvallende roden poppen. Zij zijn perfect om in te zetten als echte eyecatcher voor u uw evenement, bedrijf, restaurant, verjaardag en andere speciale gebeurtenissen. 

Just married

Door deze 2 slurven, van wel 8 meter hoog, laat u iedereen het goeie nieuws weten dat u zojuist getrouwd bent. 

Hoera een Abraham

De 50ste verjaardag van een Abraham zomaar laten voorbij gaan? Nee dat kan natuurlijk niet. Met deze 2 slurven van wel 8 meter hoog laat je iedereen weten dat er vandaag weer een Abraham is bijgekomen. 

Hoera een Sarah

De 50ste verjaardag van een Sarah zomaar laten voorbij gaan? Nee, dat kan natuurlijk niet. Met deze 2 slurven van wel 8 meter hoog laat je iedereen weten dat er vandaag weer een Sarah is bijgekomen.

Opening

 

Wilt u iedereen laten weten dat de opening van u bedrijf plaatsvind. Dat kan! Met deze speciale "opening" slurf van wel 8 meter hoog heeft u een echte eyecatcher op uw opening.  

Willem

 

Willem is de bijnaam voor onze opvallende oranje pop. Hij is perfect om in te zetten als echte eyecatcher voor koningsdag of uw evenement, bedrijf, restaurant, verjaardag en andere speciale gebeurtenissen. 


Overig verhuur:

Laser arena

Opzoek naar echt iets unieks? Met deze mobiele lasergame op uw uitgekozen plaats. Laat uw gasten versteld staan door een echt vurig potje lasergame!

Disco bollen

 

Uw feestje eruit laten zien als een echte disco? Met onze glinsterende disco ballen gaan alle voetjes van de vloer.

Ontvangst paaltjes

Uw gasten op een nette manier ontvangen? Met deze gouden opgepoetste paaltjes geeft u gelijk een deftig ontvangst.

Sta tafels

 

Op een nette manier u gasten verwelkomen? Dat kan met onze sta tafels. ook is er een mogelijkheid om deze aan te kleden tafel rokken. 

Suikerspin & popcorn machine

Een fantastisch kinderfeestje organiseren voor u kinderen? Of een bioscoop avondje bij u thuis? Dan kunt u bij ons een professionele suikerspin en/of popcorn machine (incl. ingrediënten) huren. 


Biertafels

 

Uw gasten laten zitten i.p.v. staan? Dan zijn onze biertafels zeker een goeie optie. Of heeft u niet genoeg zitplaatsen voor u BBQ? Ook dan komen de biertafels goed van pas.

Licht 

Zoekt u voor u evenement/ verjaardag disco licht of andere special effects? Ook dit kunnen wij geheel op maat voor u verzorgen.

Geluid

Zoekt u voor u evenement of verjaardag geluid? Ook dit kunnen wij geheel op maat voor u verzorgen.

Plas zuil

Wilt u uw feest voorzien van een extra wc? Plaats deze plas zuil bijvoorbeeld in het hoekje van uw tuin. Zo houd u uw wc schoon en voorkomt u een lange wachtrij!


Bingo Machine

Bingo, gaat u een bingo organiseren en bent u nog opzoek naar een echte bingo machine? Ook die hebben wij in ons assortiment! Het is zelfs mogelijk om bij ons een hele party bingo show te huren! 

Bar

Wilt u uw evenement/ party aankleden met natte horeca? Ook dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Party tenten

Een feestje bij u buiten op het bedrijf of in uw tuin? Dan zijn onze party tenten een goeie oplossing om u party bijvoorbeeld aan te kleden maar ook zeker niet in het water te laten vallen!